Ízelítő étlapunkból: (2013)

Hidegkonyhai készítmények, hidegtálak megrendelésre
(Kaszinótojás, sonkatekercs, hideg sültek, saláták)
1350,-
Sültestál kék szalaggal
(Rántott borda, párizsi szelet, rántott gomba, cordon bleu vegyes körettel)
1350,-
Hortobágyi húsos palacsinta
(Csirkehúsos krémmel töltött palacsinta tejfölös öntettel)
630,-
Zöldséges csirkemell
(Natúr csirkemell, gombás, sárgarépás, uborkás raguval, párolt rizzsel)
1050,-
Pulykajava narancsos- birsalmás mártással
(Natúr pulykamell, narancsos, birsalmás mártással, vegyes körettel)
1120,-
Pikáns csirkeragu
(Csirkemell, pikáns raguval, párolt rizzsel)
1050,-
Halfilék citromos mártásban zöldségkrokettel
(Natúr tonhalfilék, citromos mártással, brokkolis krokettel)
1050,-
Sertésborda Jóasszony módra
(Sertésbordák, szalonnás, hagymás, sonkás, gombás raguval, vegyes körettel)
1070,-
Aszalt szilvás sertésjava
(Sertéskaraj aszalt szilvával töltve, bécsi bundában, zöldséges rizzsel)
1070,-
Sertésborda Budapest módra
(Sertésbordák csirkemájas, sonkás, gombás raguval, vegyes körettel)
1080,-
Pulyka Cordon Bleu vegyes körettel
(Pulykamell sonkával, sajttal töltve, bécsi bundában)
1160,-
Óvári sertésborda
(Natúr sertésbordák, gombával, sonkával, reszelt trappistával)
1080,-
Matutkás szeletek
(Sertésbordák csirkemájas, sonkás, gombás raguval, burgonyapalacsintába göngyölve)
1100,-